Raamdecoraties voor kunststof kozijnen 

Dé oplossing voor draai/kiepramen, gemonteerd zonder boren en schroeven! Ook zeer geschikt voor aluminium- en houten kozijnen.

Klikjaloezieën

Jaloezieën gemonteerd zonder boren of schroeven. Dé oplossing voor draai/kiepramen en ideaal voor de grotere ramen.

jaloezie kunststof kozijnen
raamdecoratie kunststof kozijnen

Klikplissé

Ons meest verkochte product! Plisségordijnen speciaal voor kunststof kozijnen maar ook zeer geschikt voor aluminium- en houten kozijnen. Gemonteerd zonder boren/schroeven!

Klikrolgordijnen

Rolgordijnen voor kunststof kozijnen. Gemonteerd zonder boren of schroeven op uw draai/kiepramen.

Rolgordijnen kunststof kozijnen

Alle raamdecoraties   

Aluminium jaloezie

Aluminium jaloezieën

Aluminum jaloezieën zijn licht in gewicht, hebben een perfecte lichtregulering/warmtewering en zijn prijstechnisch erg interessant. Verkrijgbaar in vele kleuren, met of zonder ladderband. Een houten sierkoof over de bak maakt het helemaal af!

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn echte sfeermakers! In vrijwel ieder interieur kunnen deze raamdecoraties worden toegepast. Bij een landelijke woonstijl wordt vaak de witte houten jaloezie met ladderband gekozen. Bij een industriële inrichting past de matzwarte variant ontzettend goed.

Houten jaloezieën
Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen bieden de ideale combinatie tussen lichtinval en privacy. Plissés kunnen van beneden naar boven bediend worden, hierdoor bepaalt u zelf de mate van inkijk van buitenaf. Bovendien krijgt u met de juiste stof toch nog voldoende licht naar binnen.

Rolgordijnen

Een slaapkamer verduisteren of uw woonkamer ramen restylen? Rolgordijnen zijn praktisch en verkrijgbaar in vele kleuren en stoftypen. Onze rolgordijnen zijn duurzaam, mooi en worden volledig in Nederland gemaakt. 

Rolgordijnen
Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn ideaal wanneer lichtinval en privacy gewenst zijn. De mooie cassette en metalen bedieningsketting maakt het helemaal af.

Horren

 

plisséhordeur

Hordeuren

Wij gebruiken uitsluitend plisséhordeuren. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk en gaan lang mee. De plisséhordeur blijft op elke stand staan. Zowel leverbaar voor enkele- als dubbele deuren.

Raamhorren

Zoekt u horren voor uw kunststof kozijnen? Onze inzethorren worden zonder boren/schroeven gemonteerd en zijn makkelijk uitneembaar. Ook voor de meeste aluminium en houten kozijnen hebben wij geschikte toepassingen!

hor kunststof kozijnen

 

Benieuwd naar onze producten? Bekijk onderstaande video!

Zorgeloos genieten van de mooiste raamdecoraties van Nederlandse bodem.

Boy Tomesen vertelt

Klikgordijn is een snel groeiende formule gericht op het leveren en monteren van raamdecoraties en horren. Klikgordijn onderscheidt zich in de branche door de kennis van zowel raamdecoraties als kozijnen. Onze producten zijn mooi, functioneel en betaalbaar. Momenteel heeft Klikgordijn vestigingen in Dordrecht, Heemskerk, Haarlem en Katwijk.