Beoordelingen

35 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

35 Beoordelingen

Wim Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
17-11-2018
Ervaring:
Klikgordijn: enthousiast, betrokken, prima advies. Prettige prijsstelling. Afspraken worden nagekomen. Foutloze oplevering. Zeer tevreden!
Yvonne Sliedrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
16-11-2018
Ervaring:
- een complete service met goede kwaliteit - mooi materiaal - uitstekend geholpen
Jos S. Papendrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
16-11-2018
Ik beveel Klikgordijn aan.
C. Aardoom Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
16-11-2018
Ervaring:
Snelle levering Vakkundig advies Netjes aggeleverd en gemonteerd
Sjan Marico Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
16-11-2018
Ervaring:
Hele goede service, snelle levering. Personeel heel vriendelijk en deskundig
Jan Dordecht
10
Ja, ik beveel dit aan
14-11-2018
Ervaring:
snelle service en vriendelijk personeel
M Bakker Barendrecht
9
Ja, ik beveel dit aan
7-11-2018
Ervaring:
Snelle offerte en scherpe prijzen zonder verrassingen achteraf.
Familie Van Asperen Hellevoetsluis
10
Ja, ik beveel dit aan
7-11-2018
Ervaring:
Vanaf het moment dat we de showroom in Dordrecht binnen stapten, stráálde de pássie voor het bedrijf en het product van deze jongeman af... Hulpvaardigheid, klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, vakkennis en vakmanschap zijn àbsoluut positieve punten van dit bedrijf. Drie weken na het inmeten werden we al gebeld om een afspraak te maken voor de montage. Zijn héél blij met onze ‘Klikplissés‘....
J.J. Papendrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
29-10-2018
Ervaring:
Keurige aflevering en montage Prima vakwerk
justin Dordrecht
8
Ja, ik beveel dit aan
24-10-2018
Ervaring:
Dit bedrijf is erg klantvriendelijk en heeft een goede service
P. Loomans Delft
8
Ja, ik beveel dit aan
23-10-2018
Ervaring:
Klantvriendelijk en een goede service
Rika Paya Dordrech
10
Ja, ik beveel dit aan
19-10-2018
Ervaring:
Zeer professioneel heeft verstand van zaken. Is zeer gedreven en dat straalt hij uit heel fijn in de omgang.
Willeke Papendrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
16-10-2018
Ervaring:
Ruime keuze in raamdecoratie. Uitstekend advies gekregen ook voor wat betreft kleurstelling. Plisségordijnen en jaloezieën werden vakkundig opgemeten en op tijd geleverd. De combinatie van kunststof kozijnen en raamdecoratie ziet er erg mooi uit. We zijn heel erg blij met het resultaat!
Anoniem Rijsbergen
10
Ja, ik beveel dit aan
13-10-2018
Ervaring:
Erg fijn contact en goede service. We kregen advies waar gewenst en het product is snel geleverd. Wij zijn erg tevreden.
Wendy Snoek Krimpen aan den Ijssel
10
Ja, ik beveel dit aan
11-10-2018
Ervaring:
Super ervaring, heel snel en vakkundig geregeld!
Signella DORDRECHT
9
Ja, ik beveel dit aan
9-10-2018
Ervaring:
Super!! Fijn, persoonlijk advies. Neemt de tijd voor je. Hij heeft het opgemeten en opgehangen!
J.J. de vos Wernhout
10
Ja, ik beveel dit aan
8-10-2018
Ervaring:
Heel klantvriendelijk Goede service, inmeten en plaatsen Goede prijs Over het algemeen zeer tevreden
Gaitrie Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
5-10-2018
Ervaring:
We zijn heel goed geholpen, afspraak aan huis is altijd fijn. Kwalitatief goede en mooie producten. Alles wordt gemonteerd en ook dat is fijn. Wij komen zeker weer terug!
TCM Gahrmann Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
1-10-2018
Ervaring:
klantvriendelijk bedrijf met vriendelijk en zeer kundig personeel.
Dion Tilburg
10
Ja, ik beveel dit aan
17-09-2018
Ervaring:
Klikgordijn levert echte kwaliteitsproducten, geheel op maat en binnen je budget. Gelukkig is het Nederlands Fabrikaat, geen buitenlandse rommel. Heel erg blij met het resultaat!