Beoordelingen

67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

67 Beoordelingen

M. Baars Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
16-03-2019
Ervaring:
Goede advisering, snelle en goede service, werkt heel netjes tijdens levering en ophangen gordijnen.
Robert Jooren Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
8-03-2019
Ervaring:
Goed advies mbt uiteindelijk gekozen klikgordijnen, mooi product! We zijn er blij mee!
Marcel Breda
10
Ja, ik beveel dit aan
7-03-2019
Ervaring:
Duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding , keurige levering en plaatsing. Erg vriendelijk geholpen
M Lems Spijkenisse
10
Ja, ik beveel dit aan
4-03-2019
Ervaring:
Komen hun afspraken na! Vriendelijk! Mooie showroom! Goed advies!
Tineke
8
Ja, ik beveel dit aan
3-03-2019
Ervaring:
klantvriendelijk vakkundig en netjes alles gemonteerd
NK van Buren Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
23-02-2019
Ervaring:
Zeer vriendelijke eigenaar. Alles keurig opgemeten. Past perfect. Een heel mooi product.
Hans Rotterdam
10
Ja, ik beveel dit aan
17-02-2019
Ervaring:
Goede service en prima produkt geleverd!
Ilona Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
14-02-2019
Ervaring:
Vriendelijke ontvangst in nette showroom, duidelijke uitleg, mooi productaanbod en perfect op maat gemaakt. Op zoek naar een klantvriendelijk en professioneel bedrijf? Bezoek dan zeker Klikgordijn Dordrecht. Wij zijn erg blij met onze Plisségordijnen!
Mellanie Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
3-02-2019
Ervaring:
Echt fantastisch geholpen vanaf het allereerste moment dat we de winkel binnen liepen. Hele nette en heldere service. Zeer tevreden ook met het eindresultaat.
Anoniem Hendrik Ido Ambacht
10
Ja, ik beveel dit aan
30-01-2019
Ervaring:
Zijn erg tevreden over de geleverde en gemonteerde jaloezieën door Klikgordijn uit Dordrecht.
Jeroen Roosendaal
9
Ja, ik beveel dit aan
27-01-2019
Ervaring:
Goed advise en prima service!
Gennie Schepers ACHTMAAL
10
Ja, ik beveel dit aan
25-01-2019
Ervaring:
Deskundige personeel, mooie toonzaal Klikplissé ramen en horren keurig afgewerkt Goed geïnstalleerd Keurig net afgewerkte producten
Ton Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
23-01-2019
Ervaring:
Denken goed mee, uitstekende service
Deborah Papendrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
22-01-2019
Ervaring:
Vakkundig en prettig geholpen. Boy heeft ons op een zeer prettige en deskundige wijze geadviseerd bij de keuze voor onze raamdecoratie. Levering en plaatsing volgens afspraak minutieus uitgevoerd . Mooie materialen, zijn erg blij met het eindresultaat.
Erika Krimpen a/d IJssel.
10
Ja, ik beveel dit aan
22-12-2018
Ervaring:
Goed en vriendelijk advies en snelle levering. Veel keuze in kleur en materiaal. De raamdecoratie is erg mooi en kundig gemonteerd. We zijn erg blij met onze klikjaloezieën.
Gonnie Krimpen aan den IJssel
10
Ja, ik beveel dit aan
21-12-2018
Ervaring:
Snelle reactie op informatie en levering binnen de afgesproken tijd, prima service, een Aanrader.
Boy Breda
10
Ja, ik beveel dit aan
18-12-2018
Ervaring:
Super geholpen in de winkel door Boy en goed advies gekregen. Snelle levering van de spullen en fijne montageservice.
Sander de Munk Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
14-12-2018
Ervaring:
Top bedrijf!
Hans de Jong Ridderkerk
10
Ja, ik beveel dit aan
14-12-2018
Ervaring:
Zeer klantvriendelijke ontvangst en een gedegen produktkennis. In een ontspannen sfeer hebben wij met behulp van Boy een goede keus gedaan en een prijs afgesproken. Ons goed op de hoogte houdende wanneer de montage van onze klikgordijnen zou plaats vinden werden deze tot grote tevredenheid bij ons gemonteerd.hoewel de prijs mondeling was afgesproken klopte deze op de cent. Kortom Klikgordijn is een aanrader.
Marielle Lage zwaluwe
10
Ja, ik beveel dit aan
11-12-2018
Ervaring:
Zeer tevreden over alles! Snelle levering en de plisse klik gordijnen hangen er mooi bij.