Beoordelingen

89 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

77 Beoordelingen

J ketting Alblasserdam
10
Ja, ik beveel dit aan
16-05-2019
Ervaring:
Goed advies fijn geholpen
Edwin en Erika Krimpen aan den IJssel
10
Ja, ik beveel dit aan
7-05-2019
Ervaring:
Vandaag is onze hordeur geplaatst. Ziet er perfect uit. Zeer goede kwaliteit. Vakkundig geplaatst en een zeer goede service.
Anoniem Alblasserdam
10
Ja, ik beveel dit aan
7-05-2019
Ervaring:
Prettig om zaken mee te doen, komen afspraken na.
Anoniem Krimpen aan den IJssel
9
Ja, ik beveel dit aan
28-04-2019
Ervaring:
Klantvriendelijk Vakkundig en netjes de plissee horreur gemonteerd!
Fam.Landman
10
Ja, ik beveel dit aan
9-04-2019
Ervaring:
Heel vriendelijk geholpen en goede adviezen voor de kleur van de plisse gordijnen. Het kliksysteem is ideaal om te monteren op de kunstof kozijnen zonder deze te beschadigen. We hadden dit systeem nog niet eerder gezien. Ook voor het hele huis horren besteld. Door het bedrijf alles opgemeten en gemonteerd. Er wordt heel netjes gewerkt en alles ziet er perfect uit. Super service.
Gerti Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
8-04-2019
Ervaring:
Super vriendelijk , goed meedenkend , goede service kortom een aanrader
sweres prinsenbeek
9
Ja, ik beveel dit aan
8-04-2019
Ervaring:
zorgvuldige afhandeling, heldere en snelle communicatie, keurige plaatsing
Bert Alblasserdam
10
Ja, ik beveel dit aan
2-04-2019
Ervaring:
Vriendelijk, goed advies, werkzaamheden keurig netjes uitgevoerd. We zijn uitermate tevreden over Klikgordijn.
Fam. Visser Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
29-03-2019
Ervaring:
Zeer vriendelijk en vlotte, professionele afhandeling van zaken. Er werd terplekke fijn meegedacht in de kleur vd raambekleding. Ziet er mooi uit. Erg blij mee!
JKA Bontje Hoogvliet
9
Ja, ik beveel dit aan
18-03-2019
Ik beveel Klikgordijn aan.
M. Baars Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
16-03-2019
Ervaring:
Goede advisering, snelle en goede service, werkt heel netjes tijdens levering en ophangen gordijnen.
Robert Jooren Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
8-03-2019
Ervaring:
Goed advies mbt uiteindelijk gekozen klikgordijnen, mooi product! We zijn er blij mee!
Marcel Breda
10
Ja, ik beveel dit aan
7-03-2019
Ervaring:
Duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding , keurige levering en plaatsing. Erg vriendelijk geholpen
M Lems Spijkenisse
10
Ja, ik beveel dit aan
4-03-2019
Ervaring:
Komen hun afspraken na! Vriendelijk! Mooie showroom! Goed advies!
Tineke
8
Ja, ik beveel dit aan
3-03-2019
Ervaring:
klantvriendelijk vakkundig en netjes alles gemonteerd
NK van Buren Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
23-02-2019
Ervaring:
Zeer vriendelijke eigenaar. Alles keurig opgemeten. Past perfect. Een heel mooi product.
Hans Rotterdam
10
Ja, ik beveel dit aan
17-02-2019
Ervaring:
Goede service en prima produkt geleverd!
Ilona Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
14-02-2019
Ervaring:
Vriendelijke ontvangst in nette showroom, duidelijke uitleg, mooi productaanbod en perfect op maat gemaakt. Op zoek naar een klantvriendelijk en professioneel bedrijf? Bezoek dan zeker Klikgordijn Dordrecht. Wij zijn erg blij met onze Pliss├ęgordijnen!
Mellanie Dordrecht
10
Ja, ik beveel dit aan
3-02-2019
Ervaring:
Echt fantastisch geholpen vanaf het allereerste moment dat we de winkel binnen liepen. Hele nette en heldere service. Zeer tevreden ook met het eindresultaat.
Anoniem Hendrik Ido Ambacht
10
Ja, ik beveel dit aan
30-01-2019
Ervaring:
Zijn erg tevreden over de geleverde en gemonteerde jaloezie├źn door Klikgordijn uit Dordrecht.