Bij Klikgordijn zijn we van mening dat je eerst iets gezien moet hebben voor je iets koopt, zo ook met raamdecoraties. Wij steken een hoop tijd en energie in het onderhouden van onze showrooms en de kennis van onze mensen. Een bezoek aan onze showroom wordt niet alleen geadviseerd, maar ook zeker gewaardeerd!

Ieder raam is anders en vraagt om een passende raamdecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan: rolgordijnen, duo rolgordijnen, aluminium- & houten jaloezieën, vouwgordijnen, plisségordijnen en lamellen. Niet alleen de producten zijn verschillend, ook de prijs, kwaliteit en toepassingen zijn bij iedere aanbieder anders.

Het is belangrijk om de juiste raamdecoratie te kiezen. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar raamdecoratie voor kunststof kozijnen? Dan adviseren wij u graag onze ‘Klikgordijnen’. U wilt immers niet de kostbare kozijnen beschadigen of de garantie kwijt raken.

Klikgordijnen monteren wij zonder boren of schroeven. Bovendien kunnen de draai/kiep ramen door deze speciale raamdecoraties voor kunststof kozijnen gewoon gebruikt blijven. Benieuwd hoe wij dit doen?

Kom gerust eens langs om u vrijblijvend te laten adviseren en om alle raamdecoraties, materialen en stoffen eens goed te bekijken.

U vindt de contactgegevens van onze showrooms onder aan de website.

Graag tot ziens!