Bij Klikgordijn staan we achter onze producten. Wij vinden het belangrijk om mooie producten te leveren die functioneel zijn en lang mee gaan.

Er zijn talloze (online) winkels te vinden die goedkope raamdecoraties en horren aanbieden. Deze worden vrijwel allemaal gefabriceerd in China of in het oostblok. De materialen die gebruikt worden zijn zeer goedkoop en van slechte kwaliteit (om van de arbeid nog maar te zwijgen). Dit heeft als gevolg dat stoffen snel verkleuren of zelfs kapot gaan, touwtjes scheuren en ga zo maar door.

Wij kiezen er bewust voor om geen prijsvechter te zijn. Goede producten en een goede service vinden wij veel belangrijker.

Al onze producten worden gemaakt in Nederland met de meest geavanceerde apparatuur en goed opgeleide mensen. De producten die wij leveren en monteren staan bekend om het gebruikersgemak en de tijd dat ze mee gaan zonder kapot te gaan. Gaat er na jaren onverhoopt toch iets kapot, kunnen wij dit snel en gemakkelijk maken.

Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat u niet teveel betaalt. De prijzen voor onze maatwerk raamdecoraties en horren zullen u zeker meevallen.

Kom langs in onze showroom of informeer naar de mogelijkheden en laat u verrassen!