awo ruman

Over Ons

Klikgordijn is een onderneming waarin klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Persoonlijke service zowel voor als na de levering vinden wij dan ook erg belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van raamdecoraties waarbij functionaliteit en gemak worden verwerkt in het stijlvolle karakter.

Een slaapkamer verduisteren, een keuken of woonkamer decoratief verfraaien of muggen en ongedierte buiten de deur houden. Wij helpen u de juiste keuze te maken, gebaseerd up uw situatie en wensen. Wij beiden voor iedere woonwens een passende maatwerk oplossing. Wanneer u opzoek bent naar rolgordijnen, duo-rolgordijnen, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, verticale lamellen, plissés, raamhorren of plissé hordeuren bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn de specialist in maatwerk raamdecoraties in Dordrecht en omstreken!

Klikplissé/klikrolgordijn/klikjaloezie
Naast de bovengenoemde collectie staat Klikgordijn bekend om de ‘klikgordijnen’. Deze jaloezieën, plissés en rolgordijnen zijn speciaal voor kunststof kozijnen, maar zijn ook uitermate geschikt voor aluminium en houten kozijnen.

Waarom ‘klikgordijnen’?:
1. Raamdecoratie gemonteerd zonder boeren of schroeven in uw kostbare kozijnen
2. Altijd uw draai/kiepramen gebruiken
3. De producten zijn zeer functioneel, decoratief en zorgen voor een perfecte lichtregeling
4. Enerziezuinig. Met klikgordijnen bespaart u op uw energierekening. In onze showroom leggen we graag uit hoe.
5. Snelle levertijden. De levertijd bedraagt slechts 10-15 werkdagen.
6. Kindveilig, klikgordijnen zijn uitermate kindveilig doordat stikkingsgevaar wordt uitgesloten.
7. Klikgordijn levert uitsluitend Nederlands fabricaat.