€0 - €0

Getoonde prijs is een richtprijs inclusief meten, montage en btw.

Voor- en nadelen

Productbeschrijving

Klikplissés zijn plisségordijnen speciaal voor kunststof kozijnen, gemonteerd zonder boren of schroeven. Vaak kunnen ze ook op aluminium- en houten kozijnen worden toegepast. De meeste aanbieders werken uitsluitend met magneetband montage. Deze worden geplakt op de kozijnen. In sommige gevallen is dit een perfecte combinatie, in andere gevallen weer helemaal niet. Daarom hanteren wij meerdere manieren van monteren en bepalen dit op basis van uw type kozijn.

Klikplissés bieden de ideale combinatie tussen lichtinval en privacy. Ze kunnen zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven bediend worden. Hierdoor bepaalt u zelf de mate van inkijk. Bovendien krijgt u met de juiste stof toch voldoende licht naar binnen.

Slaap u graag in het donker? Dan zijn verduisterende Klikplissés een aanrader. Deze bevatten een speciale licht- en warmte werende isolatiefolie waardoor naast het licht ook de warmte buiten blijft. In de winter blijft de warmte juist binnen, zo bespaart u op de energierekening!

Plan een afspraak bij een dealer in de buurt en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Klikplissé
in de praktijk