€0 - €0

Getoonde prijs is een richtprijs inclusief meten, montage en btw.

Voor- en nadelen

Productbeschrijving

Plisségordijnen bieden de ideale combinatie tussen lichtinval en privacy. Plissés kunnen van beneden naar boven bediend worden, hierdoor bepaalt u zelf de mate van inkijk van buitenaf. Bovendien krijgt u met de juiste stof toch nog voldoende licht naar binnen.

Als u graag in een koele donkere slaapt, zijn onze verduisterende plissés een aanrader. Deze bevatten een speciale licht- en warmtewerende isolatiefolie waardoor naast het licht ook de warmte buiten blijft. In de winter blijft de warmte juist binnen, zo bespaart u op de energie rekening!

Wij vinden het belangrijk dat u sterke stoffen krijgt, zo kunt u extra lang genieten van de mooie raamdecoraties. Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden. Van geweven tot brandvertragende stoffen, neutrale en moderne tinten, uni kleuren of stoffen met een werkje, wij helpen u graag de juiste stof te kiezen.

Plisségordijnen kunnen worden bediend door middel van een koord, koordloos mechanisme, een ketting, handgreep of elektrische bediening. Heeft u kunststof kozijnen of draai/kiep ramen? Kijkt u dan eens op de pagina Klikplissés.

Wanneer u op zoek bent naar mooie en betaalbare maatwerk plisségordijnen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Plisségordijnen
in de praktijk