Deskundig advies in de showrooms

De mogelijkheden met raamdecoraties zijn eindeloos. Er is keuze uit rolgordijnen, duo rolgordijnen, aluminium- & houten jaloezieën, vouwgordijnen, plisségordijnen, lamellen en ga zo maar door. Daarnaast vraagt ieder type kozijn om een andere raamdecoratie toepassing.

Heeft u bijvoorbeeld kunststof kozijnen? Dan adviseren wij u graag onze ‘Klikgordijnen’. Deze monteren wij zonder boren of schroeven. Bovendien kunnen de draai/kiep ramen door deze speciale raamdecoraties voor kunststof kozijnen gewoon  gebruikt blijven.

Het is belangrijk om geschikte raamdecoraties te kiezen, u wilt immers niet de kostbare kozijnen beschadigen of de garantie kwijt raken. In onze showrooms vindt u diverse jaloezieën-, plissés- en rolgordijnen op kunststof kozijnen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

Uiteraard hebben wij ook voor aluminium- en houten (draai/kiep) ramen geschikte oplossingen. Wilt u een kamer verduisteren of juist lichtinval en privacy combineren? In onze showrooms kunt u de systemen en materialen alvast goed bekijken en een indruk opdoen van alle mogelijkheden.

Klikgordijn Dordrecht

Klikgordijn Dordrecht Klikgordijn Dordrecht

Klikgordijn Heemskerk

Showroom Heemskerk Showroom Heemskerk

 

 

Bel ons
Maak een afspraak
WhatsApp