Deskundig advies in de showrooms

Bij Klikgordijn zijn we van mening dat je eerst iets gezien moet hebben voor je iets koopt, zo ook met raamdecoraties. Wij steken een hoop tijd en energie in het onderhouden van onze showrooms en de kennis van onze mensen.

Waarom Klikgordijn?

Jaloezieën, plissés en rolgordijnen speciaal voor kunststof kozijnen. Voor iedere woonwens op het gebied van raamdecoraties en horren biedt Klikgordijn een passende oplossing.

Nederlands fabrikaat

Bij Klikgordijn staan we achter onze producten. Wij vinden het belangrijk om mooie producten te leveren die functioneel zijn en lang mee gaan. Er zijn talloze (online) winkels te vinden die goedkope raamdecoraties en horren aanbieden.

Betaal 100% achteraf!

Het kopen van raamdecoratie is leuk, u staat namelijk op het punt uw woning weer iets te verfraaien! Wij begrijpen dat u dit wilt doen zonder zorgen. Kies voor zekerheid, betaal nooit aan.

Raamdecoratie dakkapel

In dit artikel leggen wij uit welke raamdecoraties wij adviseren voor dakkapellen met kunststof kozijnen. Dakkapellen zijn echte ruimtewinners! Een mooie waardevermeerdering voor uw woning.

Boren en schroeven in kunststof kozijnen

Kan het kwaad om te boren en schroeven in kunststof kozijnen? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. In dit artikel leggen we uit waarom het wel of niet kan, wat de gevolgen zijn en bespreken we de alternatieven.

Raambekleding voor kunststof kozijnen

In dit artikel zullen we ons richten op raambekleding voor kunststof kozijnen. Raambekleding is een belangrijk onderdeel van het interieur van een huis en het biedt niet alleen privacy, maar het kan ook helpen om de hoeveelheid licht en warmte die een kamer binnenkomt te regelen.